TÜBİTAK BAŞKANIMIZ PROF. DR. A. ARİF ERGİN 'İN KATILIMI İLE DEMODAY’16 BASIN LANSMANINI GERÇEKLEŞTİRDİK !

TÜBİTAK BAŞKANIMIZ PROF. DR. A. ARİF ERGİN 'İN KATILIMI İLE DEMODAY’16 BASIN LANSMANINI GERÇEKLEŞTİRDİK !

Girişimcilerin ürünlerini ve projelerini paylaşacağı, yatırımcıların da kaynak ayıracağı sosyal paylaşım ağı “DemoDay’16” Lansmanı, 15 Nisan 2016 tarihinde TÜBİTAK Marmara Teknokent TÜBİTAK Gebze Yerleşkesi’ nde gerçekleştirilen basın lansmanı girişimci ve sanayicilerden büyük ilgi gördü.

TÜBİTAK Marmara Teknokent’ in gerçekleştirdiği lansmana; Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. A. Arif Ergin, TÜBİTAK Marmara Teknokent Genel Müdürü Dr. Orhan Çömlek, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret odası Başkanı Nail Çiler, MARKA Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, KOSGEB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya, Sakarya Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tahsin Engin, Kocaeli Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Decdeli, Bolu Sanayi ve Ticaret Odası Genel Sekreteri İsmail Gören, Gebze Teknik Üniversitesi TTO Müdürü Dr. Abdurrahman Güngör, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Teyfik Öztürk, Kocaeli Üniversitesi TTO Yöneticisi Mehlika Kocabaş Akay, GOSB Teknopark TTO Direktörü Tolga Bildirici, Düzce Teknopark Uzman Emrah Yılmaz ve pek çok üst düzey davetli katılım sağladı. 

 “Girişime yatırım, geleceğe yatırım” sloganıyla yola çıkan DemoDay'16 lansmanı, TÜBİTAK Marmara Teknokent koordinasyonunda, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı desteği ve birçok öncü kurumun işbirliğiyle gerçekleştirildi.  

TÜBİTAK Marmara Teknokent Genel Müdürü Dr. Orhan ÇÖMLEK yaptığı konuşmada; DemoDay platformuna nasıl üye olunacağı, girişimci ve yatırımcıların ne şekilde bir araya geleceği, bundan sonra nasıl bir süreç izleneceği hakkında bilgiler verdi.

DEMODAY’16 GÜNÜ, 23 MAYIS 2016 TARİHİNDE, TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT TEKNOLOJİ SERBEST BÖLGESİ GEBZE YERLEŞKESİ’ NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

 

DEMODAY’16 NEDİR?

Demoday Türkiye’nin en yenilikçi, yaratıcı, başarılı ve geleceği parlak girişimlerini seçen, seçilen bu başarılı girişimleri yeni değer ve fırsatlar yaratan yatırımcılarla buluşturmayı hedefleyen bir platformdur. Bu platform ile Türkiye’de ilk defa TÜBİTAK Marmara Teknokent. liderliğinde, platform ortaklarıyla birlikte yeni iş ortaklıkları ile yüksek getirileri hedefleyen Türkiye’nin en başarılı ve büyüme potansiyeli yüksek girişimcileri ile yatırımcılar buluşturularak, bu girişimlerin büyüme ve girişim sermayesi yatırımları almaları sağlanacak. DemoDay’16 da, finansa ihtiyaç duyan girişimciler ve teknoloji odaklı girişimlere yatırım yapmak isteyen yatırımcılar bir araya getirilerek, sağlıklı bir ortamda sürdürülebilir bir ilişki kurmalarının temeli atılacak.

www.demodaytr.com